Våren med scootrar och rollatorer

Elscootrar och rollatorer. Dags för provkörning och passa på med vårerbjudanden. 

 

Väldigt många som besöker Hjälpsams butik sneglar på våra elscootrar med nyfikenhet i blicken. Det klappas lite och en och annan fråga ställs. Men jag ser också den där gränsen som är så svår att komma förbi. Den där muren som många byggt upp när det gäller hjälpmedel. Många av oss är rädda för att be om hjälp med det mesta. Om det så är en trög burk som behöver öppnas eller matkassarna som skall bäras hem. Den där muren tror jag följer med genom livet. Man vill inte skaffa hjälpmedel för man vill inte visa att man behöver dem. Tänk om man kunde vända på tänket? Tänk om man kunde tänka att det är bra och starkt att se till att ha de hjälpmedel man behöver för att klara av att ha ett så aktivt liv man vill/önskar.

 

Tänk dessutom på hur mycket många skulle klara av själva om de bara har de hjälpmedel man behöver. Kunna ta scootern till mataffären för att handla mjölk när man känner för det kan i sig vara en vardagslyx. Likaså att ta en sväng till fiket för att träffa vänner. Självklart är inte elscootern en universallösning för alla eller alla situationer men jag tror att det är många som skulle vilja testa. Så nu tar vi och river de där begränsande murarna som hindrar oss från att förse oss med de hjälpmedel vi behöver.

Invacare Leo

Läs mer om Leo i vår webshop: https://www.hjalpsam.com/stodja-och-forflytta/el-scooter-och-rollatorer/el-scooter-leo-invacare-3-och-4-hjul/

 

Invacare Colibri

Läs mer om Colibri i vår webshop: https://www.hjalpsam.com/stodja-och-forflytta/el-scooter-och-rollatorer/el-scooter-colibri-invacare-3-och-4-hjul-stort-batteri-och-hjul/

Vill du läsa mer om Ivacares erbjudande så kika här och har du mer frågor så tveka inte att här av dig till oss: https://www.invacare.se/sites/se/files/Scooterkampanj%20vår%202019-1.pdf

Boka in en provkörning hos oss och se om det är något för dig. Testa rollatorer och se om det känns bra. Fråga om tillbehör för att personifiera ditt hjälpmedel. Visste du att man på flera scootermodeller kan välja färg? Invacare som är en av våra leverantörer har dessutom just nu en vårkampanj där de erbjuder fler färgval och en hel del spännande tillbehör på köpet.  Du ser, det är dags att kika lite extra och se om det är något för dig eller en anhörig. Självklart är våra provkörningar helt utan köptvång.

 

Invacare har dessutom erbjudande på en premiumrollator som vi tycker är riktigt fin. Det gäller Dolomite Jazz 610. Det är en rollator med spännande prisbelönt design som på grund av sin smidighet kan fungera både som inomhus och utomhusrollator. Jazz 610 har inga synliga bromsvajrar och väldigt bra bromsar samt är lätt att fälla ihop. Just nu får du förutom den hopfällbara korgen som normalt ingår så får man med en praktisk större korg.

(Jazz 610 är beställningsvara, kontakta oss vid intresse och/eller frågor)

Här kan du se Invacares erbjudande: https://www.invacare.se/sites/se/files/Rollatorkampanj%20vår%202019.pdf

 

Avslutningsvis vill jag tipsa om vår jättefina käpp som vi har erbjudande på nu. Endast 149kr för den här fina käppen med väldigt behagligt handtag. Den här käppen finns endast i vår butik.

Käpp Fjärilar endast 149:-

 

Team Hjälpsam hoppas att få ses i butiken framöver.

Ha en bra dag

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *