Juni – Sommar

Äntligen kommer sommaren och värmen. Iallafall här i Bålsta. Hur ser det ut där just du befinner dig?

Vi gillar verkligen event. En chans att träffa många olika människor och förutom att visa vårt breda utbud så är det en chans att få tips och idéer från alla fantastiska människor vi möter. Därför tänkte jag berätta om olika arrangemang vi haft.

Nyligen var vi på ett golfevent. I en nästintill magiskt vacker miljö på Österåkers golfbana fick vi möjlighet att agera hålvärd. Det innebär att vi hade ett tält med produkter och erbjudanden vid en utslagsplats och alla deltagare i eventet kom förbi en stund innan det var dags för dem att slå ut och gå vidare till nästa hål där ett annat företag presenterades. Visst är det en rolig idé?

Vackra vyer. Långt där nere skymtas vårt tält.

 

 

Vi visade upp el-scootrar, rollatorer och småhjälpmedel mm. Den största storsäljaren var dock The Skin Agent. Vårt fantastiska anti-skavstick. En hudkräm som skyddar mot skav och friktionsskador på huden. Numera kan vi slippa fotskav, lårskav och alla andra tänkbara skavsår. Hör av dig så berättar vi mer.

Vår butik för dagen.

 

 

Oftast när vi åker på event så är det till seniorgrupper av olika slag som bjuder in oss. Det är minst lika roligt som ett flott golfevent, Vi får träffa kunder och höra om hur många härliga utflykter som ordnas i de här grupperna. Vet att en grupp skulle till Birka nu i sommar. Andra genomför rullstolspromenader för boende på vårdhem.

Jag har ett förslag till dig som är med i eller ordnar liknande arrangemang. Boka in en tur till Bålsta. Kanske skokloster slott? Ett av världens bäst bevarade barockslott. Eller kanske Lasse Åbergs eget Museum? Maten i deras resturang är riktigt bra kan jag tipsa om. I samband med detta kan vi öppna butiken enbart för er grupp och ni får möjlighet att känna och klämma på varorna i

 

lugn och ro. Kanske testköra elscootrar?  boka in en föreläsare i något intressant ämne?  Eller en tipspromenad från Åbergs resturang och ner till butiken. Det är en lagom promenad i lätt nedförsbacke. Möjligheterna är många och vi hittar gärna på något bra tillsammans.

Elscootrar redo att provköras.

 

 

Det kan ju vara så att du har en familjemedlem som skulle behöva prova ut en rollator eller elscooter men har svårt att ta steget? Vi vet att många har motstridiga känslor kring att skaffa hjälpmedel (tills de väl har dem) Boka in en dag då bara ni i familjen kommer ner och provar i lugn och ro.

 

Sommarinformation

Det är dags för sommar och välförtjänt semester. Vi kommer liksom förra året ha butiken stängd under Juli månad. Maila gärna om du undrar något. Vi kollar av mailen och webbshoppen är öppen som vanligt.

Ha en bra sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *