Invacare Colibri

Invacare Collibri

Liten, Smidig, Personlig och Trygg

Liten & Smidig

Med några enkla grepp plockar man isär den här el-scootern i fem delar och lastar in den i en vanlig bils bagageutrymme. Detta för att enkelt kunna ha med sitt hjälpmedel till  shoppingrunda, museum eller restaurangbesök mm. Smidigheten gör att den är enkel att ta med in på de flesta restauranger och den vridbara sitsen gör att du kan placera din Collibri intill bordet, vrida stolen mot bordet och då inte ens behöva flytta dig från el-scootern.

 

Personlig & Flexibel

De delar du på bilden ser som blå är löstagbara kåpor som enkelt kan bytas ut och finns i flera färger. De kan beställas separat och gör att du kan anpassa din Kolibri efter tycke och smak. Varför inte anpassa till säsong eller kläder?

Det går dessutom att anpassa hjulstorlek och batterikapacitet beroende på behov och önskemål.

Kolibri är en trygg och bekväm el-scooter. Vid önskemål kan en fjädringsmodul enkelt installeras för ytterligare komfort.

 

Tryggheten i Invacares el-scootrar

Invacare ligger i framkant när det gäller att utveckla den inbyggda mjukvaran och tekniken i sina elscootrar. Till exempel har Invacare patenterade batterier som tål och mår bra av att laddas ofta och mycket. Ingen risk för överladdning utan så fort du kommer hem kan du plugga i den smarta laddaren som håller din scooter redo för nästa åktur. Även under längre stillastående perioder (ex vinterförvaring) rekommenderas laddaren att sitta i hela tiden för att inte riskera att batterier laddas ur med tiden. Laddaren känner av om batteriets kapacitet sjunkit och laddar då upp igen, alltid redo när du behöver det.

Titta gärna in på vår webshop: Collibri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *