Hjälpsam går in i en ny fas

Precis som så många andra företag har vi fått anpassa oss till den rådande pandemin. Vi valde att hålla butiken stängd för obokade besök under lång tid för att säkerställa att vi kan ta emot kunder en och en för att förhindra smitta och trängsel.

Nu har vi tagit beslutet att helt stänga butiken och fokusera på webshop och i framtiden när tiderna är bättre också kunna komma ut på seniorträffar mm som vi gjort tidigare. Vi saknar kundmöten men känner att detta är det bästa just nu. Vi finns såklart fortfarande på mail och telefon. Vi försöker hitta lösningar för kunder som vill se och känna på produkter innan köp.

 

NYHET PÅ HEMSIDAN.

Vi har skapat en outlet på hemsidan. Där lägger vi in utgående produkter eller tillfälliga partier med varor. Det är alltså oftast saker som vi ej kommer få in igen. Vid frågor maila gärna. Sortimentet där kan ändras så håll koll.

Har du önskemål om produkter som du tycker att vi borde ha i vår webshop? Hör av dig så kan vi se om det är möjligt.  Många saker kan vi ofta beställa trots att de inte syns på hemsidan.

 

 

Några exempel på vad du kan hitta i outlet just nu. Smidiga lådor och flaskor för lunch och mellanmål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *